Bagare och konditor, Lärling
Bageri- och konditorikunskap
Lärling, 1400 poäng
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori.
Förkunskapskrav
Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen.
Ämnes-/kursplan
RLXACN (Länk till extern sida.)
Anmälningskod
RLXACN-LÄ
Skolform
Gymnasial utbildning
Jämför skolor
Kurser (12 st)
- Bageri 1 (BAGBAG01)
- Bageri 2 (BAGBAG02)
- Bageri 3 (BAGBAG03)
- Choklad och konfektyr (BAGCHO0)
- Konditori 1 (BAGKON01)
- Konditori 2 (BAGKON02)
- Konditori 3 (BAGKON03)
- Konditori 4 (BAGKON04)
- Hygien (HYGHYG0)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel (MÅTBRC0)
- Service och bemötande 1 (SEVSEV01)