Kock, Lärling
Hotell, livsmedel, restaurang och turism
Lärling, 1400 poäng
Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för arbete med matlagning i offentlig eller privat restaurangverksamhet. Den ska ge en bred grundläggande kompetens för arbete med kalla och varma rätter i såväl stora som små kök.
Förkunskapskrav
Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen.
Ämnes-/kursplan
RLXAAN (Länk till extern sida.)
Anmälningskod
RLXAAN-LÄ
Skolform
Gymnasial utbildning
Jämför skolor
Kurser (11 st)
- Hygien (HYGHYG0)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Mat och dryck i kombination (MACMAT0)
- Matlagning 1 (MALMAL01)
- Matlagning 2 (MALMAL02)
- Matlagning 3 (MALMAL03)
- Matlagning 4 (MALMAL04)
- Specialkoster (MALSPE0)
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel (MÅTBRC0)
- Servering 1 (SERSER01)
- Service och bemötande 1 (SEVSEV01)
Antal Kursstarter: 0
-
Det finns inga kursstarter att ansöka till.